Благодійний фонд «Захист Майбутнього» доступний на платформі BENEVITY!

BENEVITY — це міжнародна платформа для благодійних некомерційних організацій, яка дозволяє успішно співпрацювати із великими компаніями з усього світу та залучати кошти благодійників.

Якщо ваш роботодавець співпрацює з BENEVITY, ви можете зробити внесок на підтримку Українського війська. Компанія, в якій ви працюєте, зі свого боку автоматично подвоїть суму через платформу за умовами договору.

Наприклад: ви зробили донат 100 доларів, компанія подвоює ваш внесок — наш фонд отримує 200 доларів та перетворює їх на допомогу Збройним Силам України.

Благодійний фонд “Захист Майбутнього” на платформі BENEVITY

Назва Благодійного фонду “Захист Майбутнього” для пошуку на BENEVITY — CF ‘PROTECTION OF THE FUTURE’

Партнерами платформи є як великі корпорації, так і міжнародні ІТ компанії, що підтримують Україну та Збройні Сили України. Навіть співробітники іноземних компаній, які проживають в Україні, мають змогу подвоювати свої донати. Головна умова — погодження з боку вашого роботодавця.

Не знайшли свою компанію? Поцікавтеся у роботодавця щодо BENEVITY та гайда допомагати Збройним Силам України разом!

Якщо бажаєте підтримати конкретний проект — просто перейдіть у профіль нашого фонду (можливість відправити донат є навіть для тих, хто не користується BENEVITY, а також не залежить від вашої країни).

До уваги користувачів Microsoft Edge, Bing та XBox! На порталі Mіcrosoft Rewards ви можете задонатити зібрані бали на потреби ЗСУ (механізм працює через платформу BENEVITY, але в цьому разі реєстрація себе або компанії не потрібна). 1000 балів еквівалентні донату в 1 долар. Звісно, це дуже небагато. Але раптом у вас в наявності велика кількість балів (або, звісно, будь-яка) — сміливо знаходьте в пошуку CF ‘Protection of the Future’ і допомагайте нашим Захисникам! Відео інструкцію дивіться за посиланням.

Захист майбутнього

Підтримайте військових на передовій 🇺🇦